BAMSESTUA

Storbarnsavdeling. 18 plasser. Rødt bygg. Theodore Roosevelt hadde tilfeldigvis vært innblandet i en jakthistorie med en bjørn i 1902. Han nektet å skyte en bjørn som andre hadde fanget for ham. Karikaturtegnere fråtset i denne hendelsen, og da de første teddybjørnene ble lagt ut for salg i USA, ble de kalt Teddy's Bear. Dette ble etterhvert til Teddy bear, på norsk teddybjørn.

Dagsrytmen kan virke fastlåst på grunn av faste klokkeslett og en del organiserte aktiviteter, men vi prøver å være fleksible innenfor de rammer vi har. Dette fordi at vi ønsker å ivareta spontaniteten og det enkelte barns behov, samt å gi barna gode
muligheter for fri lek.

0700 Barnehagen åpner.

0830- 0900 Frokost.

0900-1100 Frilek, tema, ulike aktiviteter.

1100 Samling.

1130 Lunsj.

1200 Uteaktiviteter.

1415 Fruktstund.

Barnehagen stenger 16.30

Temaplan 2015/2016 for Bamsestua, Lønneberget og Trollungan.

Barnehageåret 2015/2016 har vi tre storavdelinger hatt et samarbeidsprosjekt –PU arbeid.

Vi har valgt å ha felles tema og felles prosjekt utenom de tradisjonelle tema vi har i årshjulet. Måned

Tilvenning, hygiene

Høst, Vennskap, Jazz paraden

Forut

Dyrene i Afrika

Desember

Juleaktiviteter

Sol og "Hold i torsken"

Hold i torsken, karneval

Mars

Påskeaktiviteter

Wedo for de største.

Aktivitetsgrupper for 3 og 4 åringene. Snekring, fysisk aktivitet og baking.

Felles prosjekt for hele bhg som skal ende i en forestilling for foreldrene.